Äntligen hemmamatch igen!

Publicerad: 2023-09-26
På tisdagen inleder vi en intensiv matchvecka med att gästas av HV71, den första av två raka hemmamatcher i Hägglunds Arena. Välkommen till ännu en härlig hockeykväll!

Har du inte redan säkrat biljett till matchen kan du med fördel göra det här på biljettsidan på modohockey.se. Det finns många goda alternativ; bland annat familjepaket på utvalda sektioner och kompispaket där ni kan gå fyra för tre.

EXTRA SÄKERHET

På grund av det rådande säkerhetsläget i samhället har MoDo Hockey, och svensk ishockey i stort, vidtagit ett antal åtgärder för att skapa trygga evenemang. Bland annat kommer visitering av alla åskådare att ske i samband med varje match. Det är heller inte tillåtet att ta med sig större väskor in i arenan.

Av denna anledning är det också klokt att vara ute i god tid, för att undvika onödig köbildning. Kommer många tätt inpå nedsläpp finns risken att somliga missar början av matchen, och det vill vi ju givetvis inte.

DIGITALT MATCHPROGRAM

Denna säsong är vårt matchprogram helt digitalt och ni hittar det på modo.matchprogram.online. Utöver laguppställningar hittar ni där intervjuer, krönika och annan matnyttig info om matchen. Det kommer inte att finnas några fysiska matchprogram i arenan så se till att bokmärk det digitala!

50/50 BLIR SUPPORTERN

50/50-lotteriet kommer i ny skepnad denna säsong och är helt digitalt. Nytt är nämligen att vi, liksom många andra klubbar, valt ett spel som kallas Supportern och som går via Svenska Spel. Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott. Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

LUNCHTUGG I MODO CHANNEL

Dagen till ära sänder vi live i MoDo Channel, med start klockan 12.00. Gäster från hemmalaget kommer till studion direkt efter avslutad förmiddagsvärmning och vi går igenom allt väsentligt inför nedsläpp. 

Se sändningen här.

TA HOCKEYBUSSEN TILL MATCH

Res enkelt och klimatsmart med likasinnade - ta hockeybussen till Hägglunds Arena! 

Bussarna går från samtliga kommuner i Ångermanland till varje hemmamatch i SHL denna säsong. 

Mer info och tidtabeller hittar ni på denna länk.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist