Förlust trots stark start

Publicerad: 2024-02-20
Seriefinal på bortaplan mot seriesegrarna, tuffare genrep inför slutspelet kan man inte få. MoDo fick dock en stark start och ledde med 3-0 borta mot Luleå efter första perioden, men när 60 minuter var spelade hade Luleå vänt till seger med 6-3.

MoDo Hockey ställdes mot tuffast möjliga motstånd i den sista omgången när man tog sig an seriesegrarna Luleå på bortaplan. MoDo, som redan hade säkrat andraplatsen i serien, fick en flygande start på matchen efter en stark förstaperiod som man vann med 3-0.

Men Luleå kom ut som ett helt nytt lag i den andra perioden och med fyra mål i mittakten hade hemmalaget vänt matchen målmässigt och spelmässigt. I den sista perioden fortsatte hemmalaget att föra matchen och när slutsignalen ljöd skrevs siffrorna til 6-3.

Nu laddar vi för slutspelet, som börjar på fredag. Då tar sig MoDo an SDE i kvartsfinalen, den första matchen spelas på bortaplan medan match två spelas hemma i Hägglunds Arena på söndag. Läs mer här.