Vi arrangerar SM-finalspelet för U16 och J18!

Publicerad: 2024-03-22
Ringa in 12-14 april i kalendern! Då ska SM-medaljer delas ut i Örnsköldsvik, i och med att MoDo Hockey står som värd för finalspelet i både U16- och J18-SM.

SM-slutspelen på junior- och ungdomssidan är i full gång och så sent som på torsdagskvällen vann MoDo J18 den första sextondelsfinalen borta mot Vännäs och har förarsätet i kampen om en åttondelsfinalplats.

Denna helg är det dessutom fullt ös i Hägglunds Arena då MoDo Hockey arrangerar gruppspel med åttondelsfinaler för U16, där MoDo, Timrå, Brynäs och Färjestad finns med och slåss om två platser i kvartsfinalspelet.

Det är definitivt inte sista gången som vi ser slutspelsmatcher i Hägglunds Arena denna säsong för 12-14 april kommer MoDo Hockey att stå som värd för finalspelet i både U16 och J18.

Semifinaler, bronsmatcher och finaler ska avgöras i Örnsköldsvik.

– Det känns fantastiskt kul att vi får chansen att arrangera denna helg och vi ska göra allt i vår makt för att det ska bli en riktig hockeyfest där alla känner sig välkomna, säger Rickard Boberg, ungdomsansvarig i MoDo Hockey och fortsätter:

– Vi har fina traditioner på ungdoms- och juniorsidan och vi vet att det finns ett stort intresse för framtidens hockeyspelare i Örnsköldsvik med omnejd.

Nu håller vi alla tummar och tår för att våra egna U16- och J18-lag ska ta sig hela vägen till finalspelet på hemmaplan. Ta chansen och ge vårt U16-lag en push redan denna helg på hemmaplan! 

Mer information om biljetter och spelschema kommer längre fram. Läs mer om nyheten på Svenska Ishockeyförbundets hemsida.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist