Ytterligare tre poäng!

Publicerad: 2024-02-15
Sex av nio poäng säkrade denna vecka efter seger mot IK Oskarshamn.

MoDo får en flygande start i den första perioden då Daniel Brickley lägger en puck mot mål som lyckas leta sig bakom Oskarshamns målvakt och 1-0 är ett faktum efter endast 1.50 spelade. Återstående delen av perioden bjuder inte på några fler mål men ett relativt jämnt spel där skottstatistiken slutar 7-9.

Den andra perioden är likt den första ganska jämn där man märker att det är två lag som behöver poäng, dock är MoDo snäppet vassare främst när det kommer till effektiviteten och gör även 2-0 genom Daniel O’Reagan. MoDo visar upp en mycket stabil sista post i form av Lassi Lehtinen.

Tredje bjuder inte på något revolutionerande spelmässigt, det ser ganska likt ut de två tidigare perioderna. Det blir en del chanser åt vardera håll men det är inte förrän Oskarshamn plockade ut målvakten som de lyckades reducera. Oskarshamn fortsätter ha högt tryck men lyckas inte få in kvitteringspucken, fortfarande i spel sex mot fem. Sam Vigneault punkterar matchen då han sätter in 3-1 pucken i öppen kasse och ytterligare tre poäng är ett faktum.

Lassi Lehtinen storspelar åter igen och kommer senast från en räddningsprocent på 97,62%, idag landar han på hela 95,65%.