Äntligen nedsläpp i SHL - vi är tillbaka!

Publicerad: 2023-09-14
Efter sju mer eller mindre långa år ska MoDo Hockey få spela SHL-hockey igen. Seriepremiären sker i Skellefteå ikväll.

Efter vårens viktoria i match 7 hemma mot Djurgården har väntan varit lång och längtan ännu större, men nu är vi alltså där.

Där, vid SHL-premiären.

Vid lunchtid på torsdagen värmer MoDo Hockey hemma i Hägglunds Arena och ett par timmar senare styr spelarbussen norrut mot Skellefteå.

Vi mötte ju Skellefteå på försäsongen på hemmaplan, en match som slutade 4-5 efter förlängning men där vi kanske var värda ett bättre öde.

Nu får vi chans till revansch, när det dessutom är säsongens tre första poäng på spel, och det är ett MoDo Hockey som är taggat till tänderna inför nedsläpp.

”Äntligen”, ”fantastiskt” och ”underbart” var ord som användes när vi tog tempen på truppen dagen före match.

HETA STOLEN

Lagom till säsongspremiären i SHL är det också premiär för Heta Stolen i MoDo Channel Premium! Först ut av alla att utsättas för detta är Theodor Niederbach, som får svara på viktiga frågor som:

- Vad vill du bli när du blir stor?

- Vem i laget tar du INTE med till en öde ö?

- VIlken låt spelar du ensam i bilen?

- Hur ser den perfekta pizzan ut?

Se avsnittet här

Teckna abonnemang här

LÄGET I TRUPPEN

Är oförändrat sedan genrepet mot Timrå. Det vill säga att alla är tillgängliga för spel, sånär som på Sampo Ranta som är avstängd. Exakt hur laget formeras avgörs under matchdagen.

SÅ SÄNDS MATCHEN

Matchen sänds i TV4 Play, tidigare C More. Just nu pågår en kampanj där du som tecknar ett 12-månaders abonnemang får rabatt, samtidigt som klubben får 350 kronor. Ta del av kampanjen här.

FÖLJ OSS

Ni hänger väl med i våra sociala medier? 
Facebook

Instagram

TikTok

X (tidigare Twitter)

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist