Familjedag och tredje raka segern i sikte!

Publicerad: 2023-10-22
Vilken fullspäckad söndag vi har framför oss i Hägglunds Arena. Vi har familjedag med Magic Peppes tivoli i entréhallen, pannkaks- och hamburgerbuffé och så huvudrätten: MoDo-Leksand i SDHL!

Arenan öppnar klockan 11.00. Ta med familjen och ha en härlig söndag tillsammans med MoDo Hockey! Samtliga entrébiljetter kostar 20 kronor och vill ni passa på och äta god lunch restaurang Victory kostar pannkaks- och hamburgerbuffén 99 kronor för barn och 149 kronor för vuxna.

Nedsläpp sker klockan 12.00 och det är ett MoDo med två raka segrar i bagaget som kliver in på isen i egenskap av tabelltvåa. På andra sidan hittar vi ett annat klassikerlag i form av Leksands IF, som för närvarande parkerar på sjunde plats i tabellen.

DIGITALT MATCHPROGRAM

I vårt digitala matchprogram hittar ni idag en intervju med matchens profil Julia Perjus!

SÅ SER DU MATCHEN

Du ser den givetvis bäst på plats, precis som alltid, och du kan förboka din plats här på modohockey.se. Det går också bra att lösa entré i biljettluckan i Hägglunds Arena från klockan 11.00. Kan du inte vara på plats men vill följa matchen på distans så sänds den i TV4 Play.

STÖTTA UNGDOMSHOCKEYN VIA SUPPORTERN

Vårt klassiska 50/50-lotteri har bytt skepnad till denna säsong. Numera är vi med i Svenska Spels Supportern, där du precis som tidigare har möjlighet att köpa spel och bli ensam vinnare av en pott. Supportern gäller både för hemmamatcher och bortamatcher i SDHL och SHL.

Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist