Nya tag på lördag!

Publicerad: 2024-01-25
Uddamålet avgjorde drabbningen i SCA arena

MoDo kom ut bra i första perioden och efter endast 45 sekunder blir Riley Woods framspelad av Rubins och kan sätta in ledningspucken. Efter 4.42 sätter Timrå in kvitteringsmålet och lyfter taket på ladan. Perioden fortsätter att vara jämn spelmässigt och skottstatistiken slutar 9-8.
Andra perioden fortsätter som den första, jämnt spel men för få skott mot Timrås mål. Vi får se ett fysiskt spel från båda lagen, något som man märker att publiken gillar oavsett vilket lag man håller på. Lassi Lehtinen står för några riktigt vassa räddningar och skotten i andra slutar till Timrås favör med hela 12-4.
I den tredje perioden är det Timrå som kommer ut strået vassare och kan även sätta in en ledningspuck efter 4.53. Timrå får energi av målet men MoDo tar sig in i matchen igen mer och mer och det känns som Timrå spelar mer defensivt för att bevara sin ledning. Några fina chanser men inget mål vilket fastställer slutresultatet till 2-1.
Sett till matchen i sin helhet gör MoDo en bra insats och lyckas många gånger stå emot det tryck som publiken skapar i SCA Arena.
Ny match på lördag då Malmö kommer på besök i Hägglunds Arena, vi fortsätter bygga på det bra vi skapar i matchen så ser vi med er hjälp till att ta hem tre viktiga poäng!