Premiärerna närmar sig – säkra plats idag!

Publicerad: 2024-09-06
Försäsongen är i full gång men innan vi vet ordet av kastar vi loss i både SDHL och SHL för säsongen 2024/2025. Var med på vår resa mot nya framgångar!

Vårt damlag har sitt genrep inför seriepremiären denna helg, borta mot Brynäs på lördagen. Det är den sista matchen inför SDHL:s grundserie som drar igång nästa vecka. För oss innebär premiärhelgen matcher på bortaplan, mot Frölunda och HV71, men veckan därpå är det så äntligen dags för hemmapremiär.

Fredag den 20 september tar vi oss an Leksands IF hemma i Hägglunds Arena och vi kickstartar säsongen med en helkväll där hockeyn naturligtvis är huvudnumret men där vi också planerar kringarrangemang och det finns alla möjligheter att äta och dricka gott i samband med match.

Veckan därpå är det dags för herrlaget att ta klivet in i hetluften i SHL på hemmaplan, först på torsdag den 26 september (19.00) då Malmö väntar som motstånd och sedan på lördag den 28 september (18.00) då vi gör upp med Leksand. Räkna med fullt pådrag och en grym inramning när vi sätter tonen för 2024/2025!

Se till att säkra upp biljetter redan nu – du gör det enkelt här på modohockey.se.

Vi ses i Hägglunds Arena!