Nedsläpp 12.00 mot Djurgården

Publicerad: 2024-10-13
Efter en jämn kamp mot Linköping där vi tyvärr gick lottlösa, är vi redo att ta oss an Djurgården idag kl 12.00. Förvänta er en spännande match i Hägglunds Arena där vi siktar på att studsa tillbaka och återigen hitta nätet!

Matchen mot Linköping – nära men ändå så långt borta

Trots ett kraftigt skottövertag med 37-22 mot Linköping uteblev målen. MoDo dominerade spelet och pressade intensivt, men Linköpings målvakt stod pall för alla försök. Det var en frustrerande match där vi visade stark offensiv, men den sista lilla biten saknades för att överlista motståndet.

Fokus på dagens utmaning mot Djurgården

Djurgården står nu på tur och laget är redo för att ta revansch. Med det intensiva anfallsspel MoDo visade upp senast, är förhoppningarna stora på att vår starka offensiv kan leverera idag. Dessutom fortsätter MoDo att jobba med finjusteringar i spelet, framförallt inom special teams där laget vill ta ytterligare kliv framåt.

Det är den assisterande tränaren Alexander Naskovs första säsong med MoDo, och han är mycket positiv över lagets utveckling hittills. Naskov, som själv nyligen lagt skridskorna på hyllan, använder sin spelarerfarenhet för att bidra till lagets framgångar och har ett nära samarbete med huvudtränaren Jared. Tillsammans skapar de en stark och samspelt tränarduo.

- Min största styrka just nu är Jared. Vi kompletterar varandra bra och hans ledarskap har verkligen lagt en stabil grund för laget.  

Och som Alexander Naskov även sa i intervjun i fredags ser han fram emot att bjuda på ännu en underhållande match:
– Vi spelar en rolig och fartfylld hockey, och jag hoppas verkligen att vi kan bjuda publiken på lite mål och en seger idag!

Så ladda upp inför en ny kamp, ta med er familj och vänner till Hägglunds Arena – vårt lag behöver ert stöd för att ta nya poäng! Vi ses kl 12.00, låt oss visa Djurgården vad MoDo Hockey går för! 

Biljetter finns från 30 kr

modo-quote-16x9

Kommunikation Maria Paulsson