Fåtal sittplatser kvar – en hockeyfest väntar på lördag

Publicerad: 2024-10-16
I skrivande stund finns bara ett fåtal sittplatser kvar till MoDo-Skellefteå på lördag och vi går mot en riktig hockeyfest i Hägglunds Arena. Lös biljett nu och säkra en helkväll hos oss!

Vi märkte tidigt att just denna match stack iväg i biljettförsäljningen och väntar oss storpublik i Hägglunds Arena. I skrivande stund, vid 15-tiden på onsdagen, finns färre än 100 sittplatser till försäljning och vår hemmastå börjar också att fyllas på.

Har du ingen biljett? Det fixar du enkelt här på vår biljettsida!

Vi öppnar dörrarna till arenan klockan 16.00 och som vanligt har vi gott om alternativ till mat och dryck för uppladdning inför nedsläpp.

Klockan 17.00 har vi också uppsnack med en gäst i Time Out, där det serveras tacobuffé hela matchen.

Efter slutsignalen blir det efterfest i entréhallen; Guldbaren håller öppet och på scen står Tryckförbandet för underhållningen.

Matchen är en del av vår satsning på Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer. Läs mer om detta, vår insamling och hur du kan bidra på denna länk.

EXTRAINSATT HOCKEYBUSS FRÅN UMEÅ

I vanlig ordning kommer det att gå hockeybussar till och från Härnösand, Kramfors och Sollefteå. Tidtabell och priser för dessa turer hittar ni här.

Till lördagens match kommer det dessutom att gå en extrainsatt tur till och från Umeå! Mer information och möjlighet att förboka er resa finns på Byberg & Nordins hemsida

Välkommen till Hägglunds Arena!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist