Vändning och seger på hemmaplan

Publicerad: 2023-10-07
Islossning i andra perioden ledde oss till tre nya poäng i SHL på lördagen; Frölunda besegrades med 4-3 till slut.

Vilken härlig lördagkväll det blev i Hägglunds Arena! Oktoberfest, publikfest med över 6400 åskådare på läktarplats och tre poäng till det rödklädda hemmalaget.

Det var förvisso Frölunda som tog ledningen i matchen i den första perioden men när period nummer två tog vid var det effektiviteten från hemmalaget som hamnade i förarsätet.

Kristians Rubins fyllde på i ett anfall och sköt 1-1 redan 17 sekunder in i period nummer två och David Bernhardt fyllde sedan på med 2-1. Frölunda reducerade men inom loppet av blott 15 sekunder gick MoDo Hockey sedan från 2-2 till 4-2 efter mål av Sampo Ranta (i powerplay) och Josh Dickinson.

Till slut tre sköna poäng in på kontot vi parkerar på en tredjeplats i SHL med 15 inspelade poäng på 8 matcher.