Nu släpper vi biljetter till fler matcher!

Publicerad: 2024-10-01
Det är dags för oss att öppna upp biljettförsäljningen till ytterligare 10 matcher i SHL den här säsongen, däribland det första länsderbyt mot Timrå och mellandagsmatchen mot Malmö.

De matcher som ingår i detta biljettsläpp är följande:

Lördag 30 nov: MoDo–Timrå - länsderby

Lördag 7 dec: MoDo–Brynäs - familjedag

Lördag 28 dec: MoDo–Malmö - mellandagsmatch

Tisdag 7 jan: MoDo–Skellefteå

Torsdag 9 jan: MoDo–Rögle

Torsdag 16 jan: MoDo–Linköping

Torsdag 23 jan: MoDo–Luleå

Lördag 25 jan: MoDo–Frölunda

Torsdag 30 jan: MoDo–Växjö

Lördag 1 feb: MoDo–Färjestad

Som vanligt är det förtur som gäller innan det blir möjligt för allmänheten att köpa biljetter, och hur vi lägger upp detta ser du nedan:

TISDAG 1/10 KL. 12.00

Här inleds förturen för samtliga säsongskortsinnehavare. Du som säsongskortsinnehavare har givetvis din plats oavsett, men här får du möjlighet att köpa till extra biljetter till ovan nämnda matcher. Du får instruktioner om hur du går till väga i ett mejl.

ONSDAG 2/10 KL. 12.00

Vid den här tidpunkter lägger vi till ytterligare två kategorier till förturen: medlemmar i MoDo Hockey och medlemmar i supporterföreningen Lumberjacks. Håll utkik efter instruktioner i din mejlkorg.

Obs! Du måste ha blivit medlem senast den 1 oktober för att kunna ta del av förturen.

MÅNDAG 7/10 KL.12.00

Dags för allmänt, öppet biljettsläpp där alla kvarvarande biljetter blir tillgängliga för vem som helst att köpa. Biljetterna köps digitalt, här på modohockey.se.

Fotnot: Det är viktigt att du som säsongskortinnehavare och/eller medlem har angett rätt mejladress. Är inte den uppdaterad kommer inte utskicket gå till rätt e-post. Dessutom är det viktigt att stämma av alla inkorgar och även skäpposten. Har du avregistrerat mejlutskick från MoDo Hockey kommer inte mejlet med förturen att komma fram.

Frågor och funderingar? Mejla till [email protected]. I samband med våra biljettsläpp har vi högt tryck på biljettkontoret och mejl är i regel den snabbaste svarsvägen.