Nytt koncept i Time Out – tacobuffé och uppsnack varje match

Publicerad: 2024-09-25
Det blir ett nytt koncept i Time Out den här säsongen i SHL. Varje match kommer vi att ha uppsnack med någon intressant gäst – och det finns tacobuffé att köpa från det att arenan öppnar.

SHL-säsongen drog igång helgen som gick och nu på torsdag kväll är det äntligen dags för vår hemmapremiär i Hägglunds Arena, en match som har nedsläpp 19.00 och där Malmö Redhawks står för motståndet.

Har du ännu inte säkrat plats till matchen är det hög tid att göra det nu. Du hittar alla biljettalternativ – ståplats, sittplats, restaurang och olika paketpriser – här på vår biljettsida.

En av nyheterna denna säsong i arenan är att vi varje match kommer att servera en tacobuffé i Time Out. Detta gäller drop-in, från arenans öppnande och under hela matchen. Time Out är den yta som finns på våning 4, på entrésidan som vätter mot Ö-viks centrum, och du hittar dit via något av de två trapphusen.

Dessutom kommer vi att ha ett uppsnack inför varje match, tillsammans med någon intressant gäst. Först ut är sportchef Henrik "Hinken" Gradin som finns på plats klockan 18.00 inför matchen mot Malmö.

Detta uppsnack kommer att vara inför varje match i SHL denna säsong och alltid en timme innan nedsläpp.

Varmt välkomna till en ny, spännande säsong i Hägglunds Arena!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist