Jakt efter poäng i Oskarshamn

Publicerad: 2023-10-21
Vi gör ett nytt försök i Småland på lördagen, då vi har chans att kliva in på vinnarspåret igen borta mot IK Oskarshamn.

Det blev som bekant ingen poäng, och inget mål framåt heller, borta mot Växjö i torsdags. Detta trots bra spel och många kvalificerade målchanser. Roadtripen fortsätter nu med en match borta mot tabelljumbon IK Oskarshamn, där vi bland annat återfinner en MoDobekanting i form av Patrik Karlkvist.

- Vi behöver vara lite hetare när vi får chanserna, säger assisterande tränaren Jonas Holmström, vars ledarstab var relativt belåten med insatsen senast.

- Sedan gör det alltid ont att förlora. Vi måste ta mer betalt mot Oskarshamn.

LÄGET I LAGET

Preliminärt blir det samma laguppställning som senast. Mikael Ruohomaa gjorde som bekant comeback mot Växjö och i och med det har vi en skadefri trupp.

SUPPORTERN ÄR NYA 50/50

50/50-lotteriet kommer i ny skepnad denna säsong och är helt digitalt. Nytt är nämligen att vi, liksom många andra klubbar, valt ett spel som kallas Supportern och som går via Svenska Spel. Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott.

Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Nytt är också att du kan spela i samband med våra bortamatcher!

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

SÅ SER DU MATCHEN

Hela SHL-säsongen sänds av TV4 Play.Obs! Just nu finns ett särskilt erbjudande för dig som supporter, som kommer oss som klubb till gagn. 

Du får rabatt på ett nytt abonnemang (449 kronor per månad istället för ordinarie pris 549 kr) på TV4 Play+ Sport Total när du tecknar för 12 månader  och samtidigt stöttar du MoDo Hockey med 350 kronor. 

Ta del av erbjudandet här på vår kampanjsida!

FAMILJEDAG PÅ SÖNDAG

Helgen fortsätter med ännu en härlig tillställning på hemmaplan i SDHL och en familjedag när vi tar oss an Leksand på söndag. Arenan öppnar 11.00 och i entréhallen kommer Magic Peppe att befinna sig med sitt tivoli!

I restaurang Victory serveras både pannkaks- och hamburgerbuffé som kostar 99 kronor för barn och 149 för vuxna. Samtliga entrébiljetter till matchen kostar bara 20 kronor.

Säkra plats på läktaren och i restaurangen här på vår biljettsida!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist