Bli en del av MoDo Hockey – vi siktar mot 5000 medlemmar

Publicerad: 2024-05-20
Vi är i full gång inför säsongen 2024/2025 och vi vill ha dig med på resan. Se till att säkra ditt medlemskap i MoDo Hockey idag för att bli en del av klubben i ditt hjärta och få fina förmåner på köpet!

Säsongen 2023/2024 blev på många sätt en lyckosam historia för MoDo Hockey och nu tar vi sats för att göra en ännu bättre säsong 2024/2025. Vi kan dock inte göra någonting utan stödet från alla MoDoiter, både när och fjärran, och vi hoppas att just du vill bli del av MoDo Hockey kommande säsong.

2023/2024 nådde vi upp till totalt 4436 medlemmar. Nu siktar vi högre – kan vi tillsammans nå 5000 medlemmar? Till att börja med. Ju fler vi är, desto starkare blir MoDo Hockey som förening!

Genom att bli medlem ger du ett direkt bidrag till vår viktiga ungdomsverksamhet, samtidigt som du själv får ta del av allt det som ingår i ett medlemskap i MoDo Hockey. Det viktigaste: att du är en del av vår föreningsdemokrati och har rösträtt vid årsmötet.

Teckna eller förläng ditt medlemskap enkelt här! Ett medlemskap i MoDo Hockey kostar 150 kronor för ungdom och 300 kronor för vuxen.

Obs! Vi förespråkar att ni tecknar medlemskap digitalt. Pappersfakturor till befintliga medlemmar som ej förlängt sitt medlemskap skickas ut från 3 juni.

Vill du inte längre vara medlem? Skicka ett mejl till [email protected].

DETTA INGÅR

Säsongen 2024/2025 ingår följande saker om du tecknar ett medlemskap:

  • Rösträtt på årsmötet
  • Medlemstidningen MoDoiten inför säsongen (digital eller fysisk form, 1 st/hushåll) *
  • Fritt inträde på hemmastå för ungdomar födda 2009 eller senare. Detta gäller i kombination med medlemskap i supporterföreningen Lumberjacks (100 kronor/år). Bli medlem i Lumberjacks här
  • En pottbiljett som gäller i grundserien i SHL, vid utvalda matcher och på utvalda sektioner. Det finns ett begränsat antal tillgängliga pottbiljetter på de utvalda matcherna. Information om detta skickas ut separat när säsongen startat. *
  • En pottbiljett att använda till en match i grundserien i SDHL. *
  • Förtur till biljetter på utvalda matcher.

* För att ta del av MoDoiten i fysisk form och erbjudandet om pottbiljett i SHL och SDHL krävs att du blir medlem senast den 31 augusti 2024.

ÅRSMÖTE

Kallelse till årsmötet för 2023/2024 kommer att skickas ut inom kort.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist