Nu släpper vi biljetter till fler SHL-matcher!

Publicerad: 2024-09-02
Det är dags för vårt andra biljettsläpp för säsongen i SHL, det som startar med lördagsmatcherna mot Luleå och Skellefteå i mitten på oktober. Under måndagen inleds försäljningen med förtur och på onsdag är det allmänt biljettsläpp.

De allmänna biljettsläppen föregås alltid av en förtur där trogna MoDoiter premieras, så också denna gång. De som ingår i förturen är säsongskortsinnehavare, medlemmar i klubben samt medlemmar i Lumberjacks.

Säkra säsongskort

Bli medlem i MoDo Hockey

Bli medlem i Lumberjacks

Biljettslapp-SHL-16x9-2024 (1)

Veckans biljettsläpp omfattar följande matcher:

Lördag 12 oktober: MoDo-Luleå

Lördag 19 oktober: MoDo-Skellefteå

Torsdag 24 oktober: MoDo-Rögle

Tisdag 29 oktober: MoDo-Linköping

Torsdag 14 november: MoDo-Färjestad

Torsdag 21 november: MoDo-Örebro

Torsdag 28 november: MoDo-HV71

MÅNDAG 2/9 KL. 12.00

Här inleds förturen för samtliga säsongskortsinnehavare. Du som säsongskortsinnehavare har givetvis din plats oavsett, men här får du möjlighet att köpa till extra biljetter till ovan nämnda matcher. Du får instruktioner om hur du går till väga i ett mejl.

TISDAG 3/9 KL. 12.00

Vid den här tidpunkter lägger vi till ytterligare två kategorier till förturen: medlemmar i MoDo Hockey och medlemmar i supporterföreningen Lumberjacks. Håll utkik efter instruktioner i din mejlkorg.

ONSDAG 4/9 KL. 12.00

Dags för allmänt, öppet biljettsläpp där alla kvarvarande biljetter blir tillgängliga för vem som helst att köpa. Biljetterna köps digitalt, här på modohockey.se.

 

Funderar du på någonting som gäller biljetter och våra biljettsläpp? Hör av dig till [email protected]. 📬  

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist