Äntligen dags för Premiärveckan!

Publicerad: 2023-09-18
Då var det äntligen dags för oss att spela hemma igen och vi har en fantastisk premiärvecka framför oss i både SHL och SDHL! Du kommer väl och är med på plats?

Efter sju års väntan ska vi återigen spela SHL-hockey i Örnsköldsvik. På torsdag kliver vårt herrlag in på isen för att göra upp med Linköping och planen är givetvis att bärga säsongens första seger, inför hemmapubliken i Hägglunds Arena.

Försäljningen har tickat på i god takt och vi hoppas kunna nå fullsatt innan nedsläpp. 

Du kommer väl och upplever återkomsten till SHL på plats? Säkra plats här! Matchen börjar 19.00 och entréerna öppnar 17.00.

MAT & HOCKEY

Vill du passa på och äta en bit god mat i samband med torsdagens match finns flera fina möjligheter i Hägglunds Arena! Utöver restaurang Victory har vi servering i Guldbaren (entréplan) och Time Out (plan 4). Länk till bokning nedan.

Guldbaren

Time Out

Restaurang Victory

Observera att du behöver en matchbiljett för att kunna boka plats i Guldbaren och Time Out. Bokar du plats i restaurang Victory ingår matchbiljett i bokningen.

I mån av plats har vi drop-in i våra restauranger men på grund av generellt högt tryck förordar vi att ni förbokar platser, för säkerhets skull.

KOM I TID

På grund av det rådande säkerhetsläget har Svenska Ishockeyförbundet, tillsammans med de större ligorna, tagit fram ett antal riktlinjer för att trygga evenemangen i våra arenor. Som ett led i detta kommer visitering att ske i samband med alla matcher och vi råder våra besökare att komma i tid för att i möjligaste mån undvika köbildning.

Det är heller inte tillåtet att ta med sig större väskor in i Hägglunds Arena.

FAMILJEDAG OCH SDHL-PREMIÄR

På söndag är det dags för vårt damlag att kliva in i allvaret i SDHL och laget gör det på hemmaplan, med regerande mästarna Luleå/MSSK som motstånd. Matchen börjar klockan 12.00 och en timme dessförinnan, 11.00, öppnar insläppet.

Vi dukar upp för en riktigt härlig familjedag i samband med matchen. 

- Det serveras pannkaks- och hamburgerbuffé i restaurang Victory

- Äventyrens Hus är på plats och har roliga aktiviteter i entréhallen

- Efteråt blir det Fans Corner med spelare från MoDo Hockey

- Samtliga biljetter kostar 20 kronor

Boka din plats redan idag så ses vi på söndag! 

Jon Häggqvist