Ohlsson avgjorde sent mot Skellefteå

Publicerad: 2024-10-19
Vi kan räkna in tre sköna poäng på kontot efter lördagens 4-3-seger mot Skellefteå AIK i ett kokande Hägglunds Arena.

Det blev en intensiv och underhållande match inför drygt 6300 åskådare, och det var de rödklädda på läktarplats - och på isen - som fick lämna Hägglunds Arena som vinnare.

MoDo tog ledningen i den första perioden genom Oscar Pettersson, som blev serverad ett fritt skottläge framför mål efter vackert förarbete från David Rundblad.

Det var sedan Rundblad själv som gav MoDo ledningen på nytt i den andra perioden, med ett direktskott från backplats. 3-1 kom sedan av bara farten när David Bernhardt följde med upp i ett anfall och forcerade in en retur från nära håll.

Skellefteå kom tillbaka och både reducerade och kvitterade. Dramatiken blev därefter i slutet och taket lyfte nästan från arenan när Sebastian Ohlsson skickade in 4-3 med bara 2.26 kvar att spela.

Gästerna la in alla växlar som fanns i slutet men vårt försvar, med Lassi Lehtinen längst bak, höll undan och kunde därmed räkna hem tre viktiga poäng in på kontot.

MATCHSTATISTIK

BUDA HEM VÅRA ROSA TRÖJOR

Spelarna värmde upp i en särskilt framtagen rosa matchtröja - och nu kan du lägga vantarna på en av dem! Tröjorna ska signeras och auktioneras ut på Tradera. Du hittar alla auktioner här.

Vinsten går oavkortat till Bröstcancerföreningen i Örnsköldsvik och deras viktiga arbete!

PRESSKONFERENS

EFTERSNACK

Se reprisen av vårt Eftersnack på Youtube, där vi gästades av Sebastian Ohlsson, David Bernhardt, David Rundblad och Mikael Sundell.

NÄSTA HEMMAMATCH

På torsdag är det dags för oss att återigen äntra isen i Hägglunds Arena, då vi tar oss an Rögle. Vi behöver ert stöd då också i jakten på tre nya poäng - säkra din biljett här!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist