Maja Grundström förlänger kontraktet!

Publicerad: 2024-05-31
Det blir en fortsättning i MoDo Hockey för trotjänaren Maja Grundström. Den ÖSK-fostrade forwarden har signerat ett nytt avtal som sträcker sig över kommande två säsonger.

Maja Grundström har ännu inte fyllt 22 år men har redan sex säsonger bakom sig med MoDo Hockey i SDHL och har hunnit spela 186 matcher i högsta ligan. Därtill kan läggas 27 matcher i SM-slutspel.

Nu står det klart att hon blir MoDo trogen i ytterligare två år. Ett nytt avtal är signerat, ett som sträcker sig fram till våren 2026.

– Vi är väldigt glada för att Maja stannar. Hon är en rå-MoDoit med hjärtat på rätt ställe, säger sportchef Björn Edlund och fortsätter:

– Maja är en smart spelare med mycket kraft i sitt spel. Hon är bra i gruppen och det finns ett driv att fortsätta utvecklas, vilket går helt i linje med vår vision. Trots hennes unga ålder besitter hon också mycket erfarenhet. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans kommande två år.

KONTRAKTERADE SPELARE I SDHL

Målvakter: Andrea Brändli, Lovisa Persson.

Backar: Linnéa Andersson, Ebba Berglund, Mariam El-Mahmadi, Alexie Guay, Sanna Halsius, Emma Seitz, Elsa Åberg.

Forwards: Maja Grundström, Ella Albinsson, Lauren Bellefontaine, Mira Hallin, Ebba Hedqvist, Brooke McQuigge, Vendula Pribylova, Adela Sapovalivova, Wilma Sundin.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist