Dags för SHL-premiär på bortaplan: "Vi är redo"

Publicerad: 2024-09-21
Efter flera månaders väntan är vi nu äntligen framme vid säsongens första nedsläpp i SHL 2024/2025. För MoDo Hockeys del inleds säsongen på bortaplan, mot Örebro, på lördagskvällen.

Det har gått över en vecka sedan MoDo Hockeys avslutade försäsongen och laget har ägnat den senaste tiden åt förberedelser hemma i Örnsköldsvik. Huvudtränare Mattias Karlin menar sig se en upptrappning inför det  som komma skall i allvaret i SHL.

– Vi är väldigt taggade för premiären och det har sett bra ut på träningarna. Vi har upplevt att spelarna blivit mer fokuserade och påställda nu när det närmar sig säsongspremiären, säger Karlin.

Försäsongen inleddes med sex raka vinster men avslutades med två förlusten. Den senaste kom mot Brynäs på bortaplan i förra veckan.

– Självklart har vi kollat igenom och snackat en del om den matchen. Det var ingen fantastisk match, men den var definitivt bättre än matchen innan (mot Björklöven) och spelet i sig var bättre än vad resultatet visade, säger Karlin och fortsätter:

– Men det är nu det börjar och det är här och nu vi fokuserar på idag.

"Här och nu" på lördagen innebär en bortamatch mot Örebro, i Behrn Arena. Matchen har nedsläpp klockan 18.00. MoDo Hockey har goda minnen från Närke från förra säsongen, då det blev två vinster (varav en efter straffar) mot ÖHK.

Men det är, naturligtvis, historia nu.

– Örebro är ett lag som spelar tajt och det var många tajta matcher mot dem förra säsongen. Vi räknar med samma sak nu och de blir en hård nöt att knäcka, säger Mattias Karlin.

– Vi räknar inte med att bli bjudna på särskilt mycket då de är mer defensivt inriktade. Det gäller att vi också minimerar antalet problem och misstag. Rent spetsmässigt står vi oss bra men det gäller att vi gör jobbet.

Exakt hur MoDo formerar laget under premiärkvällen bestäms senare under matchdagen.

Kampanj-16x9-TV4-18sep

SUPERKAMPANJ PÅ TV4 PLAY

Kvällens match sänds i TV4 Play och just nu finns en kampanj där du som MoDo-supporter får 100 kronor rabatt per månad (i 12 månader) på TV4 Play+ Sport Total – samtidigt som du stöttar klubben med en fin kickback.

Dessutom: Tecknar du ett abonnemang senast den 30 september 2024 så får du även ett presentkort på 500 kronor som går att använda på modohockeyshop.se!

Läs mer om paketet och teckna ditt abonnemang här

Presentkortet skickas ut per mejl i början av oktober till den e-post ni registrerat vid köp.

Ytterligare tre försäsongsmatcher sänds i TV4 Play och framför allt kommer ni där att kunna följa vår resa i SHL och SDHL under hela säsongen 2024/2025!

Så sänds matcherna på försäsongen

SÅ FUNGERAR DET

Om du redan har konto på TV4 Play:

Priset i erbjudandet gäller ej förrän ett befintligt abonnemang är avslutat. Uppsägningstiden är 30 dagar.

Om du inte har ett konto TV4 Play:

1. Klicka på länken eller skriv in den i sökfältet

https://www.tv4play.se/kampanj/modo

2. Klicka på “Ta del av erbjudandet”

3. Fyll i din mailadress och klicka på “Fortsätt”

4. Fyll i valt lösenord och klicka på “Fortsätt”

5. Fyll i de uppgifter som efterfrågas, och klicka i att du godkänner användarvillkoren.

6. Klicka på “Har du en kod? Klicka här”

7. Skriv in koden MHMODO2425

8. Välj och fyll i betalmedel och bekräfta “köp”.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist