Trist förlust trots bra första period

Publicerad: 2024-01-30
MoDo kommer ut starkt och gör en bra första period men det räcker inte för att ta några poäng.

Tidigt i första perioden får MoDo powerplay och Josh Dickinson kan sätta in ledningspucken med assist från Riley Woods och Pontus Näsén. Resultatet står sig perioden ut och skotten efter första är 6-7

När vi spelar med hög fart och forecheck är vi riktigt bra och får spelövertaget, däremot är det Frölunda som får utdelning och gör 1-1. Frölunda lyckas skjuta en hel del skott i den andra perioden (5-14) men målet är det enda som förs in i protokollet.

I den tredje perioden får Frölunda in en ledningspuck i powerplay vilket ger dem energi och de kan senare även göra 1-3, trots försök genom att plocka ut målvakten lyckas inte MoDo sätta in något fler mål.