Stark upphämtning mot Brynäs

Publicerad: 2023-09-17
Med två mål i slutskedet såg Lina Ljungblom till att vi tog försäsongens sista match till förlängning.

Brynäs vann till slut mötet i Monitor ERP Arena med 4-3 efter straffar.

Det var annars MoDo som tog ledningen i matchen när Sofia Sohlin hittade rätt i början av andra perioden. Vi hade många chanser i numerärt överläge i första perioden men det var i spel fem mot fem som Sohlin satte 0-1.
Därefter gjorde Brynäs ett ryck när Hanna Thuvik sköt tre raka mål.
En uppförsbacke för MoDo inför tredje perioden men laget gav sig definitivt inte. Lina Ljungblom reducerade först och i slutet höll hon sig framme igen, i numerärt underläge (!) och sköt 3-3.

I straffläggningen var det sedan hemmalaget som avgjorde.