Tillsammans mot bröstcancer!

Publicerad: 2023-10-23
Den här veckan är MoDo Hockey stolt över att ge vårt stöd till Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer. Torsdag och fredag blir mer än bara hockeymatcher när vi belyser den viktiga forskningen och uppmanar till Ert stöd.

🎗️ Rosa Bandet är symbolen för kampen mot bröstcancer, och vi är dedikerade till att vara en del av detta viktiga initiativ. Vi tror på kraften i gemenskap och samarbete, och vi uppmuntrar våra fantastiska supportrar att vara med oss i kampen.

Torsdag, den 26:e oktober, möter MoDo Hockey Färjestad BK i SHL, och på fredag, den 27:e oktober, står vårt SDHL-lag öga mot öga med Linköping HC. Båda dessa matcher kommer att vara en hyllning till kampen mot bröstcancer, och Hägglunds Arena kommer att lysa upp i rosa.

Vi slår ett extra slag för Bröstcancerföreningen i Örnsköldsvik, en stödförening för människor som har drabbats av bröstcancer, anhöriga och alla som på något sätt vill stötta kampen.

Ge ditt stöd till föreningen genom att skänka en slant via Swish, till nummer 123 389 89 62.

När du köper biljett till någon av matcherna har du också möjlighet att lägga till donationer på antingen 10, 20 eller 50 kronor.

Köp biljett till MoDo-Färjestad här

Köp biljett till MoDo-Linköping här

Vi välkomnar dig att vara med oss på båda dessa kvällar när vi tillsammans kämpar för att göra en positiv skillnad i kampen mot bröstcancer. Varje litet bidrag räknas!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist