Häng på vår digitala resa och stötta oss även på bortaplan!

Publicerad: 2023-12-02
Nu har det gått ett tag sedan vi gick över från fysiska lotter till digitala. Tack vare ert stöd har vi fortsatt samla in pengar till klubbens ungdomsverksamhet samtidigt som vi sparat både tid och pengar. Resurser som nu i stället kan gå till att ta hand om er när ni besöker våra matcher.

Eftersom Supportern är ett digitalt spel har tillgängligheten ökat då det blivit möjligt att köpa under en längre tidsperiod och förutom att köpa på arenan kan du nu även göra det från soffan hemma i vardagsrummet. Till både hemma- och bortamatcher i SHL och SDHL.

I dag finns exempelvis chans att kamma hem potten både när vi spelar borta mot Rögle i SHL och när vi tar oss an Djurgården borta i SDHL.

Länk till våra spel i SHL

Länk till våra spel i SDHL

Tack vare att spelet är digitalt är det dessutom enklare för oss att administrera vilket sparar både miljö och resurser då vi slipper exempelvis tryckkostnader. Genom möjligheten med bortamatcher har vi även lyckats samla in ännu mer pengar till vår ungdomsverksamhet då våra supportrar inte behöver vara fysiskt på plats för att stötta klubben.

Svenska Spel har tillsammans med oss och klubbarna inom SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan varit med och utvecklat Supportern. Det innebär att det är Svenska Spels spellicens som gäller och vi som klubb behöver inte söka och betala för en egen spellicens, vilket gör att vi sparar ännu mer tid och pengar.

Om du spelar t.ex. Lotto är du redan kund hos Svenska Spel och om du inte är det krävs det en registrering på Svenska Spel TUR, detta på grund av spelsäkerheten. Skulle du dessutom kamma hem vinsten får du pengarna direkt utbetalda på ditt spelkonto. Betalar gör enkelt via Swish.

Om du även valt oss som en av dina favoritföreningar stöttar du oss även via Gräsroten – man kan nästan säga att du bidrar på två sätt.

MoDo Hockey