Roadtrip i SDHL!

Publicerad: 2023-10-13
Det är matcher på bortaplan som gäller för vårt SDHL-lag denna helg, och först ut är ett möte med HV71 i Jönköping på fredagskvällen.

Matchen i Husqvarna Garden har nedsläpp klockan 18.00 och det är två lag som är inne på vinnarspåret som gör upp på isen. HV71 kommer närmast från en seger i Leksand medan vi, MoDo Hockey, har fyra raka segrar med oss.

– Känslan är väldigt bra just nu och vi har tränat bra den här veckan, säger forwarden Mira Hallin, som satte avgörandet senast mot SDE och har gjort tre mål på de senaste två matcherna.

– Jag har blivit ett år äldre och utvecklas hela tiden, jag spelar också med ett större självförtroende nu, säger 17-åringen.

Vad är det som har gjort att vi fått en så fin start?

– Alla bidrar till det och varje match är det olika spelare som kliver fram.

Nu väntar alltså först ett möte med HV71 och på söndag är det sedan en uppgörelse med nykomlingen Frölunda, också det på bortaplan, som är på menyn.

– Vi måste fortsätta jobba hårt för HV är ett skridskoskickligt lag, och Frölunda är en nykomling som har börjat bra, de har en bra förstafemma. Vårat fokus ligger dock främst på oss själva och våran egen prestation.

Fredagens match har som sagt nedsläpp klockan 18.00 och går att se i TV4 Play.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist