Tre poäng hemma mot Timrå

Publicerad: 2023-12-07
Sicken skön torsdagskväll det blev hemma i Hägglunds Arena. Publikfest, fullsatt på läktarplats – och tre poäng in på kontot. 4–2 slutade mötet med Timrå.

Vi fick en drömstart på matchen med två snabba mål i den första perioden. Inom loppet av bara 22 sekunder hade både Josh Dickinson (i powerplay) och Johan Södergran hittat rätt och taket nästan lyft från Hägglunds Arena.

Dessvärre hamnade det en del grus i hemmamaskineriet efter det och Timrå både reducerade och kvitterade innan perioden var över.

Resten av matchen blev också en relativt tajt historia men det var MoDo Hockey som gick vinnande ur striden. Sampo Ranta snärtade in 3–2-pucken direkt efter en tekning i andra perioden och när gästerna jagade efter en kvittering i slutet stängde Sam Vigneault butiken med ett mål i tom bur.

Däremellan sträckte också Lassi Lehtinen ut både en och två gånger och finländaren var än en gång en förgrundsfigur när vi bärgade tre poäng.

Stort tack till alla som kom och fyllde arenan och bar oss till segern!