Så ser du matcherna på försäsongen

Publicerad: 2023-08-15
På onsdagen kliver även vårt herrlag in i försäsongsmatchandet, borta mot Östersund. Här finner du information om hur du kan se våra träningsmatcher.

Försäsongsmatcherna kommer att sändas av dels Bonnier News, där bland annat Örnsköldsviks Allehanda och Expressen ingår, och dels TV4 Play (före detta C More).

Matcherna sänds enligt följande:

Onsdag 16 augusti: Östersund-MoDo (Bonnier)

Onsdag 23 augusti: MoDo-Skellefteå (TV4 Play)

Tisdag 29 augusti: MoDo-Björklöven (Bonnier)

Torsdag 31 augusti: Mora-MoDo (Bonnier)

Lördag 2 september: Timrå-MoDo (Bonnier)

Onsdag 6 september: Björklöven-MoDo (Bonnier)

Fredag 8 september: MoDo-Timrå (TV4 Play)

Se MoDo i Hägglunds Arena

Vi har släppt biljetter till försäsongens första hemmamatch, mot Skellefteå AIK nästa onsdag. Du kan säkra din plats på denna länk. Inom kort kommer också information om biljetterna till hemmamatchen mot Björklöven den 29 augusti, den som ingår i SCA-cupen. Matchen mot Timrå den 8 september, där vi också är hemmalag, spelas på Högslätten i Härnösand. Den är redan slutsåld.

Se MoDo med TV4 Play

Uppgifter om övergången från C More till TV4 Play, och hur det påverkar dig som befintlig kund, hittar du på denna länk.

Är du inte kund idag men vill bli så finns just nu ett särskilt erbjudande där du får rabatt på ett nytt abonnemang (449 kronor per månad istället för ordinarie pris 549 kr)  samtidigt som du stöttar MoDo Hockey med 350 kronor.

Ta del av erbjudandet här på vår kampanjsida!

Använd kampanjkoden SHMODO när du tecknar ditt abonnemang.

Se MoDo med ÖA

För dig som är ÖA-kund och vill se de matcher som Bonnier sänder på försäsongen krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt ÖA:s e-tidning eller papperstidning (paketen som heter Digital Premium, Helg eller Total).

Se MoDo med Expressen Premium Max

För att kunna följa MoDo-herrarnas matcher på Expressen under försäsongen krävs abonnemanget Expressen Premium Max som kostar 179 kronor i månaden. Matcherna går att se via dator, surfplatta, mobil eller Apple TV-app. Det finns stöd för både Apple TV och Chromecast.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist