Seger hemma mot Brynäs

Publicerad: 2024-09-27
Tufft och tätt, som det brukar vara i mötena med Brynäs. Men seger för vårt gäng och tre poäng till, det blev resultatet när MoDo Hockey vann med 3-1 hemma mot Brynäs under fredagskvällen.

Det är två av de tilltänkta topplagen som drabbade samman i Hägglunds Arena under fredagskvällen, när MoDo Hockey tog emot gästande Brynäs. Precis som väntat blev det en tuff, tät och väldigt spännande match som lagen bjöd oss på.

I den första perioden var MoDo det bättre laget och fick också utdelning när Maja Grundström vann pucken i offensiv zon och hittade rätt med ett fint avslut i krysset. Målet blev periodens enda och publiken skulle få vänta ända till slutet av matchen innan de fick se nästa mål.

Den andra perioden blev nämligen mållös, mycket tack vare en stark insats av Andrea Brändli som stod emot när Brynäs hade sin bästa period i matchen. 2-0 kom i tom kasse i slutminuterna då Mira Hallin vann pucken i egen zon och åkte sig fri med tomt mål.

Brändli fick inte hålla nollan då Brynäs reducerade med mindre av minuten kvar, men innan matchen var slut hade Maja Grundström gjort sitt andra mål då hon fastställde slutresultatet till 3-1.