Information inför kommande SHL-matcher på hemmaplan

Publicerad: 2023-11-10
Vi är inne i ett landslagsuppehåll och i väntan på nästa hemmamatch tänkte vi blicka ännu lite längre framåt. Vi har massor av intressanta matcher framför oss i Hägglunds Arena!

VIKTIGA POÄNG PÅ SPEL

Till veckan är vi tillbaka i hetluften i SHL igen och på torsdag den 16 november väntar ett möte med Oskarshamn. Matchens vikt behöver knappast understrykas och vi ser redan nu att intresset är stort. I skrivande stund, sex dagar innan nedsläpp, har vi passerat 4700 sålda biljetter.

 

VI GÅR MOT SLUTSÅLT DEN 25:E

Därefter väntar en uppgörelse med Skellefteå lördag den 25 november och det är en match som det har varit ett stort sug efter hela hösten. Vi har redan nu sålt slut på alla sittplatsbiljetter; kvar finns endast platser på hemmastå.

Även i restaurang Victory har det varit högtryck och både mot Oskarshamn och Skellefteå är det fullsatt där. Mot IKO finns dock fortfarande platser i Guldbaren och Time Out för dig som vill äta gott i samband med matchen.

Närmaste tillställning där det finns platser i Victory är tisdag den 28 november hemma mot Växjö.

 

BRA TRYCK PÅ LÄNSDERBYT

Därefter är vi inne i december och vi kickstartar den månaden på hemmaplan genom att göra upp med länsrivalen Timrå torsdag den 7 december. Även det är en match som det har varit drag kring länge. Ännu finns en del sittplatser kvar men de börjar att sina, så vänta inte.

 

HEMVÄNDARHOCKEY EFTER JUL

Efter mötet med TIK väntar ett tre veckor långt uppehåll från matchande i Hägglunds Arena, men sedan är det pang på med två härliga mellandagsmatcher, först torsdag den 28 december och sedan lördag den 30 december. Ta ett break från jul- och nyårsstöket hemma och kom och upplev hockey på plats när vi fajtas med HV71 och Örebro!

 

FAMILJEMATCHER I JANUARI

Om vi sneglar lite efter årsskiftet också så har vi fem hemmamatcher i januari.

MoDo-Rögle lördag den 6 januari

MoDo-Leksand torsdag den 11 januari

MoDo-Linköping lördag den 20 januari

MoDo-Malmö lördag den 27 januari

MoDo-Frölunda tisdag den 30 januari

Matcherna mot Rögle, Linköping och Malmö har tidigt nedsläpp klockan 15.15 och för dessa matcher kommer vi att ha fokus på barnfamiljer. Till alla tre matcherna finns bra erbjudanden på familjebiljetter på utvalda sektioner, där vuxen betalar 110 kronor och barn 25! Efter matcherna kör vi Fans Corner med spelare från MoDo Hockey.

 

HYLLNING AV NÄSLUND

Lördag den 3 februari möter vi Färjestad på hemmaplan och då är det dags för oss att hylla en av våra största profiler genom tiderna. Markus Näslund, tidigare spelare, general manager och styrelsemedlem i MoDo Hockey, ska få en förtjänstfana hissad till taket i Hägglunds Arena. Kom och var med oss på den historiska kvällen!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist