Seger hemma mot Brynäs!

Publicerad: 2023-10-20
MoDo Hockey inkasserade två fräscha poäng i SDHL hemma mot Brynäs på fredagen.

Det blev vinst efter en straffläggning där hemmalaget gjorde mål inte bara en utan två gånger. Adela Sapovalivova öppnade målskyttet och därefter hittade även Lina Ljungblom rätt. I och med att Lisa Jönsson spikade igen var det tjeckiskan Sapovalivova som fick det matchavgörande målet.

Matchen innan dess innehöll många mål - i den första perioden. Brynäs gjorde både 0-1 och 0-2 i den första perioden innan hemmalaget hittade rätt genom Wilma Sundin. Ebba Hedqvist fyllde på genom att sätta 2-2 i spel i numerärt underläge.

Det stod sig sedan ordinarie matchtid ut innan ovan nämnda straffläggning skilde lagen åt.

FAMILJEDAG PÅ SÖNDAG

Helgen fortsätter med ännu en härlig tillställning och en familjedag när vi tar oss an Leksand på söndag. Arenan öppnar 11.00 och i entréhallen kommer Magic Peppe att befinna sig med sitt tivoli!

I restaurang Victory serveras både pannkaks- och hamburgerbuffé som kostar 99 kronor för barn och 149 för vuxna. Samtliga entrébiljetter till matchen kostar bara 20 kronor.

Säkra plats på läktaren och i restaurangen här på vår biljettsida!