Lördagsfest i Hägglunds Arena – info inför MoDo-Leksand

Publicerad: 2024-09-28
Det blev en fantastisk torsdagkväll i Hägglunds Arena. Nu skriver vi lördag och vi dukar upp för ännu en hockeyfest i Hägglunds Arena. Nedsläpp 18.00 – arenan öppnar redan 16.00.

BILJETTER

Har du inte redan säkrat din plats i arenan gör du det snabbt och enkelt här på vår sajt. Det finns biljetter från 95 kronor och vi har bland annat erbjudanden för kompisgäng och barnfamiljer.

FRITT INTRÄDE FÖR UNGA

Är du medlem i MoDo Hockey + Lumberjacks och född 2010 och senare får du fritt inträde (i mån av plats) på vår hemmastå i både SHL och SDHL 2024/2025. Du kan läsa mer om hur detta fungerar på denna länk.

DIGITALT MATCHPROGRAM

Även denna säsong finner du ett matigt digitalt matchprogram varje hemmamatch på modo.matchprogram.online. Denna lördag finner du bland annat intervjuer med Mattias Karlin och Ludwig Byström.

TACOBUFFÉ & UPPSNACK

Nytt för säsongen är att vi varje hemmamatch i SHL kommer att servera tacobuffé för 189 kr i Time Out, som ligger på plan 4 på entrésidan. Dessutom har vi ett uppsnack med intressanta gäster en timme innan nedsläpp. Inför lördagens match finns vd Johan Widebro på plats klockan 17.00!

EFTERFEST

Förläng kvällen i Hägglunds Arena! Efter slutsignalen spelar Blyfot i entréhallen och vi har efterfest i Guldbaren fram till midnatt.

NYTT 50/50-LOTTERI

Vi har ett nytt 50/50-lotteri denna säsong – ett som på sätt och vis är nygammalt då det i stort sett fungerar som 50/50-lotteriet gjorde för två säsonger sedan. Du köper en eller flera lotter av våra försäljare på plats i Hägglunds Arena och får en fysisk lott i din hand. Därefter har du chans att vinna halva vinstpotten, medan den andra halvan går till MoDo Hockeys ungdomsverksamhet!

Du kan följa vinstpottens utveckling under matchens gång på mediakuben och i tredje perioden sker dragningen. Betalning av lotterna sker via Swish och vinnaren, som kontaktas per sms, får också sin vinst utbetald via Swish.

TA HOCKEYBUSSEN

Res enkelt och klimatsmart tillsammans med likasinnade och slipp bilköerna på väg till och från arenan! Hockeybussarna går även denna säsong från Härnösand, Kramfors och Sollefteå med flertalet stopp på väg till Örnsköldsvik. Du ser tidtabell och priser på denna sida.

KAMPANJ PÅ TV4 PLAY

Vi vill naturligtvis helst ha dig på plats i Hägglunds Arena, men har du inte möjlighet att vara det så vill vi tipsa om vår kampanj på TV4 Play+ Sport Total. Du får 1200 kr i rabatt under ett år och dessutom 500 kr i presentkort på modohockeyshop.se.

Läs mer och teckna här.

För att presentkortet ska ingå behöver du teckna erbjudandet senast sista september. Presentkorten skickas sedan ut i början på oktober per mejl.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist