Vinstjakt på västkusten

Publicerad: 2023-11-02
Vi har rest söderut för att ta oss an motstånd på bortaplan i SHL. Först ut väntar ett möte med Frölunda i Scandinavium på torsdagen.

LÄGET I LAGET

Vi har, lyckligtvis, varit väl förskonade från skador under säsongsupptakten och kan mönstra en fullt frisk trupp på torsdagen (om ingenting oförutsett inträffar vill säga). Räkna inte med några större förändringar jämfört med hur vi startade mot Luleå i lördags men en justering som är gjord är att Mikael Ruohomaa och Sam Vigneault bytt plats, vilket gör att de ny centrar nya kedjor.

SUPPORTERN ÄR NYA 50/50

50/50-lotteriet kommer i ny skepnad denna säsong och är helt digitalt. Nytt är nämligen att vi, liksom många andra klubbar, valt ett spel som kallas Supportern och som går via Svenska Spel. Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott.

Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Nytt är också att du kan spela i samband med våra bortamatcher!

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

SÅ SER DU MATCHEN

Hela SHL-säsongen sänds av TV4 Play. Kvällens match visas också i Sportkanalen.

Obs! Just nu finns ett särskilt erbjudande för dig som supporter, som kommer oss som klubb till gagn. 

Du får rabatt på ett nytt abonnemang (449 kronor per månad istället för ordinarie pris 549 kr) på TV4 Play+ Sport Total när du tecknar för 12 månader  och samtidigt stöttar du MoDo Hockey med 350 kronor. 

Ta del av erbjudandet här på vår kampanjsida!

VIGNEAULT I HETA STOLEN

Dagen före match satte vi vår kanadensiske center Sam Vignaeault i Heta Stolen i MoDo Channel Premium. Lär känna "Big Sam" på olika sätt i den lite udda frågestunden.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist