Hemmamatch och jakt på fjärde raka!

Publicerad: 2024-09-22
Det är söndag och vi dukar än en gång upp för hemmamatch i Hägglunds Arena! Den här gången kommer SDE på besök och nedsläpp sker klockan 12.00.

Dagens digitala matchprogram hittar du här!

MoDo Hockey har fått en fin start på säsongen i SDHL och står hittills obesegrade och har plockat maximala nio poäng efter tre omgångar. Den lyckosamma starten på bortaplan med dubbla segrar förra helgen följdes som bekant upp med en 5-1-vinst hemma mot Leksand i fredags inför över 600 åskådare.

Nu hoppas vi återigen kunna bjuda hemmapubliken på en seger när vi på söndagen hälsar SDE välkomna till Hägglunds Arena. Matchen har nedsläpp redan klockan 12.00 och arenan öppnar 11.00.

SDE inledde säsongen med en 2-0-seger hemma mot Leksand, men har sedan dess två raka förluster, mot just Leksand (1-4) och nu senast mot Brynäs (1-2).

Blickar vi bakåt mot säsongen 2023/2024 har vi goda minnen från våra möten med SDE. Det blev inte mindre än sju segrar mot dem, på sju försök. Först fyra raka segrar i grundserien (en av dessa kom efter ordinarie matchtid) och sedan 3-0 i SM-kvartsfinalserien.

Vill du säkra plats i Hägglunds Arena på förhand kan du göra det på denna länk! Det går också alldeles utmärkt att lösa biljett på plats i arenan. Varmt välkommen!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist