Äntligen hemmamatch igen!

Publicerad: 2023-11-16
Vi är tillbaka i spel efter uppehållet och torsdagen innebär ett viktigt möte med IK Oskarshamn i Hägglunds Arena. Här följer massor av matnyttig information inför kvällen.

AFTER WORK

Varje torsdagsmatch under resten av denna säsong kommer vi att ha After Work i Kajen på entréplan, mellan klockan 16.00 och 18.00. För att komma in krävs en giltig matchbiljett. Ingång sker på kortsidan "mot havet". Denna torsdag har vi bland annat en quiz och uppsnack inför matchen på scenen.

EXTRA SÄKERHET

På grund av det rådande säkerhetsläget i samhället har MoDo Hockey, och svensk ishockey i stort, vidtagit ett antal åtgärder för att skapa trygga evenemang. Bland annat kommer visitering av alla åskådare att ske i samband med varje match.

Sedan en tid tillbaka råder också ett väskförbud, med undantag för medicinska skäl och skötväskor för barn. I övrigt är grundprincipen att inga väskor, oavsett storlek, får tas med in i Hägglunds Arena.

Läs mer om detta här.

Av denna anledning är det också klokt att vara ute i god tid, för att undvika onödig köbildning.

FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR

Alla ungdomar (födda 2008 eller senare), som är medlemmar i MoDo Hockey och supporterföreningen Lumberjacks, har fritt inträde. Biljetterna lämnas ut i biljettluckan på matchdagen i mån av plats. Dessutom kan alla hockeyungdomar med Cardskipper ta del av samma erbjudande mot uppvisande av sitt klubbmedlemskap. 

På följande länkar kan ni lösa medlemskap i klubben och supporterklubben:

MoDo Hockey

Lumberjacks

FANS CORNER

Efter matchen kommer Sam Vigneault och Erik Walli Walterholm att befinna sig i Fans Corner utanför Locker Room på våning 2. Kom förbi och säg hej och ta en autograf!

DIGITALT MATCHPROGRAM

Denna säsong är vårt matchprogram helt digitalt och ni hittar det på modo.matchprogram.online. Utöver laguppställningar hittar ni där intervjuer, krönika och annan matnyttig info om matchen.

Denna dag så finner ni intervjuer med Mattias Karlin och Daniel Brickley.

STÖTTA OSS OCH HA CHANS PÅ VINSTPOTTEN

Var med och tävla om potten i Supportern hos Svenska Spel! Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort tidigare – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott.

Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

TA HOCKEYBUSSEN TILL MATCH

Res enkelt och klimatsmart med likasinnade - ta hockeybussen till Hägglunds Arena! Bussarna går från samtliga kommuner i Ångermanland till varje hemmamatch i SHL denna säsong. 

Mer info och tidtabeller hittar ni på denna länk.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist