Vi byter videoplattform – följ oss på Youtube!

Publicerad: 2024-05-02
Från och med nu är det Youtube som gäller för MoDo Hockey.

Många har säkert noterat att vi länkat till innehåll på Youtube på sistone och i dag kan vi berätta att vi hädanefter kommer att publicera allt vårt videomaterial – intervjuer, inslag, sändningar med mera – på den plattformen.

– Alla vet vad Youtube är och i stort sett alla använder också den plattformen i någon utsträckning, inte minst våra yngre generationer. Att vi framgent publicerar vårt videomaterial där skapar nya möjligheter för oss att nå ut och en chans för alla att ta del av vårt innehåll, säger Rickard Edblad, försäljnings- och markandsansvarig hos MoDo Hockey.

Vi har hunnit flytta över visst material från arkivet och detta kommer vi att fortsätta med framöver, för att bevara historiken och för att ni ska kunna ta del av sådant som vi skapat genom åren (vilket är mycket!).

Det dröjer innan vi har allting på plats, men redan idag kan ni exempelvis se sändningen från 100-årsfirandet 2021, hyllningarna av Peter Forsberg och Markus Näslund, alla avsnitt av "MoDo-hjärtat – vad är grejen?", med mera. 

Parallellt med flytten gör vi också en översyn av vår studio i Hägglunds Arena, dels utseendemässigt och dels gällande tekniken.

–  När allting är på plats kommer våra sändningar att se bättre ut och vi investerar också i ny teknik som öppnar för fler och tätare sändningar, säger Jon Häggqvist, press- och kommunikationsansvarig.

Vi har under många år haft ett bra samarbete med Solidsport och vi vill tacka dem för det partnerskap som funnits. Stort tack också till alla som prenumererat genom åren och möjliggjort vår utveckling! MoDo Channel kommer att finnas kvar en tid i sin gamla skepnad men försvinner inom kort.

På Youtube kommer vårt material initialt att vara öppet och fritt för alla att se, utan abonnemang. Vi ser samtidigt över möjligheten att i framtiden kunna generera exklusivt Premium-innehåll även på den nya plattformen.

Prenumerera på vår Youtube-kanal nu för att inte missa någon uppdatering!

"TILLBAKA IGEN"

Ni har väl inte missat vår minidokumentär om avancemanget till SHL, som hade premiär sista april?

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist