Som Wahlberg skulle sagt: SÅJAAA!

Publicerad: 2024-03-09
Vi hade en helt fantastisk lördagskväll i Hägglunds med målkalas, hattrick och fullsatt!

Malmö blev först ut att göra mål innan Josh Dickinson kunde kvittera och sedan var det fullt ös på målgörandet. Kyle Topping ser till att MoDo sätter sig i förarsätet när han gör 2-1, därefter gör Dickinson sitt andra för kvällen innan första perioden är till ända. Dickinson är inte färdig utan gör hattrick tidigt in i andra perioden, Malmö kan reducera till 4-2 strax därefter. I den tredje perioden ökar Riley Woods på  ledningen till 5-2 och Theodor Niederbach fortsätter i samma anda och gör 6-2. Därefter plockar Malmö ut målvakten och lyckas göra 6-3 och 6-4 vilket gör slutminuterna lite väl spännande. Dock står MoDo emot och tre poäng är ett faktum vilket också innebär att drömmen om slutspel lever, vi har allt i våra egna händer!

Denna match passade vi även på att tacka Emil Wahlberg som gör sin sista säsong i MoDo, det var en påtagligt känslosam Wahlberg som fick ta emot publikens jubel och kärlek.