Publikfest och Oktoberfest på schemat!

Publicerad: 2023-10-07
Det är dukat upp för en riktigt härlig kväll i Hägglunds Arena på lördagen, då Frölunda kommer på besök och vi har laddat upp med ett Oktoberfest-tema i arenan. Välkommen!

Matchen har nedsläpp klockan 18.00 och arenan öppnar två timmar innan dess. Har du biljett är det en god idé att vara ute i god tid, för vi väntar oss en publikfest denna lördag. I skrivande stund, tidigt på lördagsmorgon, närmar vi oss 6000 sålda biljetter och vår förhoppning är givetvis en fullsatt Hägglunds Arena!

Har du ingen biljett? Skynda dig och lägg beslag på någon av de sista här på vår biljettsida!

Notera: När slutsignalen går har vi efterfest i entréhallen där Riff Raff Ruff uppträder på scenen. Se till att förlänga kvällen hos oss!

EXTRA SÄKERHET

På grund av det rådande säkerhetsläget i samhället har MoDo Hockey, och svensk ishockey i stort, vidtagit ett antal åtgärder för att skapa trygga evenemang. Bland annat kommer visitering av alla åskådare att ske i samband med varje match. Det är heller inte tillåtet att ta med sig större väskor in i arenan.

Av denna anledning är det också klokt att vara ute i god tid, för att undvika onödig köbildning. Kommer många tätt inpå nedsläpp finns risken att somliga missar början av matchen, och det vill vi ju givetvis inte.

KLÄ ER I RÖTT

Det är matchdag, vilket innebär att vi vill att du ska synas i våra färger! Ska du till arenan? Klä dig i rött och var med och skapa ett rött hav på läktarplats! Sitter du hemma eller någon annanstans och ser matchen? Klä dig i rött och håll MoDo-fanan högt!

FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR

Precis som förra säsongen har vi en satsning på fritt inträde för ungdomar (födda 2008 eller senare), som är medlemmar i MoDo Hockey och supporterföreningen Lumberjacks. Biljetterna lämnas ut i biljettluckan på matchdagen (från två timmar innan nedsläpp). Dessutom kan alla hockeyungdomar med Cardskipper ta del av samma erbjudande mot uppvisande av sitt klubbmedlemskap. 

På följande länkar kan ni lösa medlemskap i klubben och supporterklubben:

MoDo Hockey

Lumberjacks

DIGITALT MATCHPROGRAM

Denna säsong är vårt matchprogram helt digitalt och ni hittar det på modo.matchprogram.online. Utöver laguppställningar hittar ni där intervjuer, krönika och annan matnyttig info om matchen. Det kommer inte att finnas några fysiska matchprogram i arenan så se till att bokmärk det digitala!

50/50 BLIR SUPPORTERN

50/50-lotteriet kommer i ny skepnad denna säsong och är helt digitalt. Nytt är nämligen att vi, liksom många andra klubbar, valt ett spel som kallas Supportern och som går via Svenska Spel. Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott. Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

SE REPRISEN AV LUNCHTUGG

På fredagen sände vi direkt från MoDo Channel-studion och hade Lunchtugg, som bland annat gästades av målvakten Olle Eriksson Ek. Se avsnittet i efterhand här.

TA HOCKEYBUSSEN TILL MATCH

Res enkelt och klimatsmart med likasinnade - ta hockeybussen till Hägglunds Arena! 

Bussarna går från samtliga kommuner i Ångermanland till varje hemmamatch i SHL denna säsong. 

Mer info och tidtabeller hittar ni på denna länk.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist