Tung forcering räckte inte

Publicerad: 2023-11-02
Vi hade poäng inom räckhåll i Göteborg på torsdagen men fick finna oss i att kamma noll i slutänden. Hemmalaget vann med 3-2 i Scandinavium.

En match med två ansikten. Så kan man utan problem sammanfatta torsdagens drabbning borta mot Frölunda.

Hemmalaget ägde det mesta av spelet inledningsvis och hade också en 2-0-ledning med sig från den första perioden, en ledning som sedan utökades till 3-0 i mittronden.

MoDo Hockey hade dock inte gett upp - tvärtom. Under andra halvan av matchen var det bitvis en massiv forcering mot hemmalagets mål och skotten 16-1 (i MoDofavör) i tredje perioden säger en hel del.

Mikael Ruohomaa reducerade också och Riley Woods fyllde på med ytterligare ett mål för att göra det synnerligen spännande i Scandinavium.

Det saknades inte lägen för MoDo att kvittera men vi fick finna oss i en förlust i slutänden.