SEGER! Två poäng i en jämn match nere i Linköping

Publicerad: 2024-02-24
Det krävdes förlängning för att avgöra dagens match där vi drar det längre strået och säkrar två mycket viktiga poäng!

Bortamatch stod på dagens schema när vi begav oss ner till Östergötland och Linköping. Linköping inledde starkt och förde spelet i inledningen av den match som MoDo kom mer och mer in i. Matchen fick först se mål efter 15.13 in i den andra perioden då Theo Jacobsson gör sitt första SHL-mål när pucken studsar in bakom Linköpingsmålvakten. Linköping hinner kvittera innan periodens slut och vi har likaläge ända tills vi spelat drygt hälften av den tredje perioden då Linköping även gör 2-1. Riley Woods kan kvitter med drygt tre minuter kvar av tredje perioden efter fint framspel av Rundblad och Aagaard. Matchen går till förlänging, Johan Södergran plockar pucken bakom eget mål och trampar sig över hela planen och kan sätta in segerpucken och säkrar två poäng!

Vi vänder nu hemåt för match i Hägglunds Arena på tisdag. Men redan imorgon och på måndag spelas det kvartsfinal i SDHL, maxat med fartfylld underhållning alltså. Hoppas vi ses i Hägglunds!