Siktet inställt på revansch mot SDE!

Publicerad: 2024-10-27
Fredagskvällen bjöd på vinst mot Leksand, där Lovisa Engström satte matchens enda mål och säkrade tre nya poäng. Idag väntar nu ett spännande möte mot SDE i Enebybergs Ishall klockan 16.00, där laget hoppas bygga vidare på sin starka form.

Efter fredagens seger väntar nu ett nytt test för MoDo, då de i eftermiddag möter SDE som tidigare visat att de kan överraska. SDE har fortsatt att utveckla sitt spel och kan bjuda på en riktigt utmaning när de spelar på topp. MoDo förlorade senaste mötet mot SDE med 3-2 efter förlängning, en match där Adéla Šapovalivová stod för båda MoDos mål. Laget är därför laddat för att ta revansch och knipa alla tre poängen den här gången.

För MoDo blir nyckeln att fortsätta hålla fast vid sitt stabila spel och utnyttja den bredd i truppen som gjort dem så framgångsrika hittills. Med ett sammansvetsat lag där spelare som Šapovalivová och Engström bland flera andra kliver fram, har MoDo en stark grund att stå på.

Fortsatt framgång för MoDo

Säsongen har hittills varit en succé för MoDo Hockeys damer, som tagit poäng i alla matcher utom en. Med ett starkt försvar, effektiv offensiv och ett samspel i laget som blir allt tydligare på isen, har MoDo blivit ett lag att räkna med i toppen. Tränarna och laget har lyckats skapa en laganda och disciplin som gör MoDo till ett svårslaget lag – en inställning de hoppas behålla även idag mot SDE.

Missa inte dagens match mot SDE – du kan följa den på TV4 Play kl. 16.00.

Kommunikation Maria Paulsson