Välkomna till lördagens familjedag!

Publicerad: 2024-08-23
Autografskrivning, spelarpresentation och friåkning för barnen är huvudpunkterna när vi nu på lördag öppnar portarna till Hägglunds Arena och bjuder in till en upptakt med familjedag!

Vi hoppas att ni vill hälsa på oss i Hägglunds Arena och kickstarta säsongen för våra seniorlag i SDHL och SHL. Portarna slår upp klockan 11.00 på lördag, den 24 augusti, och sedan är det full aktivitet fram till klockan 14. 

Cirkatider för dagen:

11.00 Välkomna in till Hägglunds Arena!

11.00-12.15 Spelarna skriver autografer på plan 2.

12.20: Intervjuer med Henrik Gradin och Björn Edlund i arenarummet.

12.30: Spelarpresentation på isen.

13.00: Alla barn (upp till 13 år) som vill är välkomna ut på friåkning med spelarna. Obs! Det är hjälmtvång och puck och klubba får inte användas.   

14.00: Slut för dagen

AUTOGRAFSKRIVNINGEN

Då det gäller spelarsigneringen som pågår från klockan 11.00 ber vi besökarna att inte ta några selfies med spelarna, för att alla ska hinna få autografer av alla. Det är naturligtvis okej att ta bilder, men inte arrangerade selfies. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Mikkel Aagaard och Alexander True är båda på landslagsuppdrag med Danmark och kommer tyvärr inte att närvara under dagen.

FRIÅKNINGEN

Friåkningen med spelarna börjar preliminärt klockan 13.00 och gäller enbart barn. Vi ber alla att byta om och göra sig redo på ytan som vi kallar Kajen och som finns på entréplan under restaurangen. Ta hjälp av personal på plats om ni behöver guidning. Notera att alla måste ha hjälm på sig och det är förbjudet att ha med klubba och puck.

FYNDA I SHOPEN

Passa på och klä upp dig inför säsongen! Dagen till ära har vi rea i vår souvenirshop som finns i entréhallen. Bauer är också på plats och visar upp ny utrustning.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist