Publikinformation inför MoDo-Färjestad

Publicerad: 2023-10-26
Äntligen är det hemmamatch i SHL igen! På torsdagskvällen gör vi upp med Färjestads BK i veckans första Rosa Bandet-match i Hägglunds Arena.

Här har vi samlat saker och ting som är bra för dig att veta inför nedsläpp.

ROSA BANDET

Herrarna möter FBK idag och i morgon gör damlaget upp med Linköping hemma i SDHL. Båda dessa matcher kommer att vara en hyllning till kampen mot bröstcancer, och Hägglunds Arena kommer att lysa upp i rosa.

Vi slår ett extra slag för Bröstcancerföreningen i Örnsköldsvik, en stödförening för människor som har drabbats av bröstcancer, anhöriga och alla som på något sätt vill stötta kampen.

Ge ditt stöd till föreningen genom att skänka en slant via Swish, till nummer 123 389 89 62.

När du köper biljett till någon av matcherna har du också möjlighet att lägga till donationer på antingen 10, 20 eller 50 kronor.

KOM OCH STÖTTA OSS

På onsdagen var 4500 biljetter sålda till matchen och vi hoppas och tror på en riktigt härlig tillställning när vi gör upp med Färjestad för första gången sedan i februari 2016. Har du inte köpt biljett så kan du med enkelhet göra det här på vår biljettsida!

AFTER WORK

Dagen till ära så sjösätter vi en after work i Kajen på entréplan. AW:n har vi mellan klockan 16 och 18 och det krävs en giltig matchbiljett för att komma in. Vi har en trubadur på plats, happy hour med bra priser på mat och dryck och dessutom blir det uppsnack med sportchef Henrik Gradin vid klockan 17.

Ingång sker på kortsidan "mot vattnet".

ÄT OCH DRICK GOTT

Det finns fortfarande möjlighet att boka bord Time Out på plan 4. I restaurang Victory (plan 3) och Guldbaren (entréhallen) finns det dessutom drop-in i mån av plats.

Boka plats i Time Out

EXTRA SÄKERHET

På grund av det rådande säkerhetsläget i samhället har MoDo Hockey, och svensk ishockey i stort, vidtagit ett antal åtgärder för att skapa trygga evenemang. Bland annat kommer visitering av alla åskådare att ske i samband med varje match. Det är heller inte tillåtet att ta med sig större väskor in i arenan.

Av denna anledning är det också klokt att vara ute i god tid, för att undvika onödig köbildning.

FANS CORNER

Efter matchen blir det Fans Corner, med möjlighet att träffa spelare från MoDo Hockey. Detta sker vid Locker Room på plan 2. Spelarna tar sig dit så fort som möjligt efter avslutad match.

LUNCHTUGG I MODO CHANNEL

Vid klockan 12.00 på torsdagen sänder vi direkt från vår studio i Hägglunds Arena, där vi snackar upp kvällens match. Se sändningen här!

FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR

Alla ungdomar (födda 2008 eller senare), som är medlemmar i MoDo Hockey och supporterföreningen Lumberjacks, har fritt inträde. Biljetterna lämnas ut i biljettluckan på matchdagen (från två timmar innan nedsläpp) i mån av plats. Dessutom kan alla hockeyungdomar med Cardskipper ta del av samma erbjudande mot uppvisande av sitt klubbmedlemskap. 

På följande länkar kan ni lösa medlemskap i klubben och supporterklubben:

MoDo Hockey

Lumberjacks

DIGITALT MATCHPROGRAM

Denna säsong är vårt matchprogram helt digitalt och ni hittar det på modo.matchprogram.online. Utöver laguppställningar hittar ni där intervjuer, krönika och annan matnyttig info om matchen.

50/50 ÄR SUPPORTERN

Ta chansen och var med och tävla om potten i Supportern hos Svenska Spel! Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort tidigare – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott.

Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

TA HOCKEYBUSSEN TILL MATCH

Res enkelt och klimatsmart med likasinnade - ta hockeybussen till Hägglunds Arena! Bussarna går från samtliga kommuner i Ångermanland till varje hemmamatch i SHL denna säsong. 

Mer info och tidtabeller hittar ni på denna länk.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist