Fullspäckad SDHL-helg med start idag

Publicerad: 2023-10-20
Det är en härlig SDHL-helg vi har framför oss i Hägglunds Arena och först ut ska vi göra upp med Brynäs på fredagskvällen. På söndag har vi sedan familjedag!

Matchen startar klockan 18.00 och den kommer att föregås av en tyst stund, för att hedra de supportrar och anhöriga som drabbades av det avskyvärda terrordådet i samband med EM-kvalmatchen i Belgien i måndags.

LÄGET I LAGET

Anna Andersson gjorde comeback förra helgen, en lyckosam sådan och hon är tillbaka i full fart. Saknas gör däremot Maja Grundström, som inte kommer till spel under helgen, och Ronja Mogren som tidigare i veckan aviserade att hon tar en timeout från hockeyn på obestämd tid.

MIC'D UP MED BRÄNDLI

Vi satte en mikrofon på målvakten Andrea Brändli på träning och resultatet blev minst sagt underhållande. Du kan se inslaget på vårt Instagram-konto eller på TikTok.

SÅ SER DU MATCHEN

Du ser den givetvis bäst på plats, precis som alltid, och du kan förboka din plats redan nu här på modohockey.se. Kan du inte vara på plats men vill följa matchen på distans så sänds den i TV4 Play.

STÖTTA UNGDOMSHOCKEYN VIA SUPPORTERN

Vårt klassiska 50/50-lotteri har bytt skepnad till denna säsong. Numera är vi med i Svenska Spels Supportern, där du precis som tidigare har möjlighet att köpa spel och bli ensam vinnare av en pott. Supportern gäller både för hemmamatcher och bortamatcher i SDHL och SHL.

Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

FAMILJEDAG PÅ SÖNDAG

Helgen fortsätter sedan med ännu en härlig tillställning och en familjedag när vi tar oss an Leksand på söndag. Arenan öppnar 11.00 och i entréhallen kommer Magic Peppe att befinna sig med sitt tivoli!

I restaurang Victory serveras både pannkaks- och hamburgerbuffé som kostar 99 kronor för barn och 149 för vuxna. Samtliga entrébiljetter till matchen kostar bara 20 kronor.

Säkra plats på läktaren och i restaurangen här på vår biljettsida!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist