Förlust i SCA-cupens final

Publicerad: 2023-09-02
Det gick inte MoDo Hockeys väg i lördagens avslutning av SCA-cupen. Matchen mot Timrå slutade 2-4 i medelpadgängets favör.

Uppgörelsen i Brandcode Center i Sundsvall hade två ansikten kan man säga, åtminstone spelmässigt, där det var Timrå som inledde starkast och också tog ledningen med både 1-0 och 2-0. Därefter var det som om saker och ting kuggade i bättre för MoDo som fick in en reducering till 1-2 i andra perioden då Mikkel Aagaard var sist på pucken.

Därefter var det en jakt efter en kvittering och det saknades definitivt inte chanser. Spelmässigt kändes MoDo hetare under matchens andra halva, men i målprotokollet räckte det dessvärre inte.

I vår jakt på en kvittering i tredje perioden satte Timrå både 3-1 och 4-1 innan Sam Vigneault slutligen putsade slutresultatet till 4-2.