5000 biljetter sålda till SHL-premiären

Publicerad: 2023-09-11
Med mer än tio dagar kvar till nedsläpp mot Linköping har vi passerat 5000-strecket vad gäller åskådare i Hägglunds Arena. Vi laddar dessutom för en härlig SDHL-premiär med roliga aktiviteter.

Det dröjde inte länge efter avslutad säsong 22/23 innan vi tog sikte på denna säsong och startade vår säsongskortsförsäljning. Det har, minst sagt, gått bra och att intresset är stort råder det ingen tvekan om.

I nuläget har vi cirka 2400 säsongskort sålda, vilket är en ökning med ungefär 700 säsongskort jämfört med ett år sedan.

– Det är jättekul och det märks att det är ett drag. Det är ju också så att det billigaste sättet att se våra matcher är att köpa ett säsongskort, så funderar man tycker jag att man ska slå till nu. Det finns fortfarande möjlighet att köpa, säger Jonas Nilsson, som är ansvarig för privatmarknad.

Du säkrar ditt kort på rodavitagrona.se.

Till hemmapremiären i SHL är över 5000 biljetter sålda och det fortsätter att ticka på i god takt inför matchen mot Linköping nästa torsdag. Vi hoppas givetvis att vi kan nå fullsatt när vi är tillbaka i SHL för första gången sedan 2016 och få en rivstart på säsongen på hemmaplan.

– Vi hoppas att alla hjälps åt att fylla hallen till den 21 september så att vi får uppleva det magiska tryck som vi hade i slutspelet i HockeyAllsvenskan, säger Jonas Nilsson.

Saknar du biljett? Här hittar du alla alternativ!

Tre dagar efter SHL-premiären är det dags för oss att kliva in i hetluften i SDHL. För motståndet står de regerande svenska mästarna i Luleå/MSSK och utöver en högintressant match på isen så laddar vi på med billiga biljetter och roliga aktiviteter.

– Restaurangen är också öppen och där erbjuder vi både hamburgerbuffé och pannkaksbuffé. 

Matchen mot Luleå startar klockan 12.00 och arenan öppnar 11.00. Biljetterna kostar bara 20 kronor, oavsett plats, och du kan boka din plats på denna länk.

En längre intervju med Jonas Nilsson finns att beskåda i MoDo Channel.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist