Spelschemat för SHL är här!

Publicerad: 2024-05-22
Härom dagen släppte vi försäsongsschemat. Nu kan vi även presentera spelschemat för SHL säsongen 2024/2025!

Seriepremiären sker lördag den 21 september för samtliga lag och för MoDo Hockeys del blir det en start på bortaplan, i Örebro.

Hemmapremiären har vi veckan därpå, torsdag den 26 september, då vi tar oss an Malmö i Hägglunds Arena. Samma vecka spelas säsongens första lördagsmatch på hemmaplan, mot Leksand den 28 september.

Du hittar hela spelschemat här!

SÄSONGSKORT

Du säkrar väl säsongskort för 2024/2025 och garanterar dig själv en plats i hetluften i Hägglunds Arena?

Gör ditt val på vår säsongskortssajt!

BILJETTER

Släpp av lösbiljetter till matcherna säsongen 2024/2025 kommer att ske periodvis . Biljetter till de fyra första matcherna släpps i mitten på augusti och sedan har vi släpp vid ytterligare tre tillfällen, i september, oktober och november.

Upplägget för biljettsläppen ser du nedan. Detta gäller såväl platser på läktaren som bokningen för våra restauranger.

Vi har ett system med förtur till biljetter och denna förtur gäller för medlemmar i MoDo Hockey och medlemmar i Lumberjacks, samt säsongskortsinnehavare som vill köpa till extra biljetter. 

Biljettslapp-SHL-16x9-2024 (1)

SPELSCHEMAT SOM KALENDERFIL

Enkelt, smidigt och informativt: Nu kan du prenumerera på spelschemat för våra matcher i SHL och SDHL (som släpps inom kort) och få uppdateringar och relevant matchinformation direkt i din mobiltelefon.

Prenumerera på matcherna här

SDHL

Spelschemat för SDHL är ännu inte tillgängligt men kommer att presenteras inom kort. Håll utkik här på modohockey.se och på SDHL:s plattformar!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist