Nu fyller vi Hägglunds!

Publicerad: 2024-03-14
Tillsammans mot guldet! In och säkra din plats du med.

DET HÄR HÄNDER I ARENAN

  • Dörrarna öppnar 16.30
  • Vi kommer ha underhållning av DJ i entréhallen innan match
  • Amazon är på plats i entréhallen med flera olika tävlingar
  • Skattjakt på miniboxar från Amazon i arenan
  • Flera sportbarer är öppna
  • Restaurang Victory serverar tacobuffé (både drop in och förbokning)
  • Tifo kommer ske i samband med Viljans vackra namn

Har du inte köpt biljett än?

Slipp att stå och köa i biljettluckan och köp din biljett redan nu

>> Gör det här <<

KLÄ DIG I RÖTT

Tillsammans vill vi skapa ett rött hav på läktarplats, så ta på dig det rödaste och finaste du har - förslagsvis en matchtröja - och slut upp tillsammans med alla andra MoDoiter!

VILJANS VACKRA NAMN MED TIFO

Dagen till ära så kommer vi att köra hymnen "Viljans Vackra Namn" inför nedsläpp tillsammans med ett tifo på sittplats, följ anvisningarna på plats. Detta kommer att ske när spelarna har tagit sig in på isen, cirka klockan 17.58.

FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR

Alla ungdomar (födda 2008 eller senare), som är medlemmar i MoDo Hockey och supporterföreningen Lumberjacks, har fritt inträde denna säsong. Detta gäller i mån av plats och biljetterna hämtas ut i biljettluckan på matchdagen, från två timmar innan nedsläpp. Läs mer här.

Du som spelare i Ångermanland går in på ståplats mot uppvisande av ditt medlemskort i Cardskipper, gäller i mån av plats. 

EXTRA SÄKERHET

På grund av det rådande säkerhetsläget i samhället har MoDo Hockey, och svensk ishockey i stort, vidtagit ett antal åtgärder för att skapa trygga evenemang. Bland annat kommer visitering av alla åskådare att ske i samband med varje match. Det är heller inte tillåtet att ta med sig några som helst väskor in i arenan, efter beslut från Polismyndigheten. Läs mer om detta här. Av denna anledning är det också klokt att vara ute i god tid, för att undvika onödig köbildning.