En poäng när MoDo tog emot SDE

Publicerad: 2024-09-22
Säsongens fjärde match för MoDo Hockey i SDHL skulle till slut bli den första förlusten. Efter en tät match så var det lika på två när 60 minuter spelats och i förlängningen avgjorde gästande SDE enbart 20 sekunder in.

Det blev en tät och tuff tillställning nör SDE gästade Hägglunds Arena under söndagen. Matchen bjöd inte på något glimmrande spel från något av lagen utan det var i stället mycket kamp som publiken fick se. Spelmässigt hade MoDo den första perioden och tog ledningen genom Adela Sapovalivova, som petade in en puck från nära håll. Men perioden slutade oavgjort efter att SDE kvitterat.

I den andra perioden var det mer SDE som skapade chanserna och man tog också ledningen en bit in i mittenakten, ett resultat som stod sig perioden ut. I tredje perioden var det åter igen Adela Sapovalivova som skulle hålla sig framme när hon avslutade ett vackert anfall och satte kvitteringen till 2-2.

Efter 60 spelade minuter kunde man inte skilja lagen åt resultatmässigt utan förlängning fick avgöra matchen, en förlängning som bara blev 20 sekunder gammal när gästerna avgjorde för slutresultatet 2-3.

NÄSTA MATCH

Redan kommande fredag är det dags för hemmamatch i SDHL igen, när MoDo Hockey tar emot Brynäs. Matchen börjar 18:00 och spelas som vanligt i Hägglunds Arena. Biljetter hittar ni på Tickster.