Slutsålt på hemmastå – nu släpper vi fler biljetter!

Publicerad: 2023-11-23
Det är och har varit ett stort tryck på biljetter till lördagens match mot Skellefteå och nu har vi lyckats skaka fram ytterligare 150 platser på läktaren i Hägglunds Arena.

Sittplatsbiljetterna mot Skellefteå tog slut för länge sedan och på torsdagen, två dagar innan nedsläpp, sålde vi också den sista biljetten på hemmastå.

I normala fall innebär detta lapp på luckan, stängd försäljning och 7115 åskådare, men på grund av att efterfrågan fortsatt är stor har vi valt att öppna upp ytterligare 150 ståplatser.

Det handlar om ståplatserna som finns längst upp på sektion 414, 415 och 417, platser som vi använt vid flera tillfällen tidigare – senast i finalen mot Djurgården i våras.

Det är först till kvarn som gäller och du hittar biljetterna här på vår biljettsida.

Kom och var med om ännu en härlig publikfest i Hägglunds Arena! 

 

KOM I TID

I och med att vi kommer att ha en slutsåld arena råder vi er att komma i så god tid som möjligt, för att i möjligaste mån undvika köbildning. Arenan öppnar klockan 16.00 och visitering av alla åskådare kommer att ske.

Vi vill också påminna om det väskförbud som råder för tillfället. Det är inte tillåtet att ta med sig någon typ av väska in i Hägglunds Arena. De undantag som finns är väskor som behövs av medicinska skäl och skötväskor för små barn.

 

STANNA KVAR

Passa på och förläng lördagskvällen hos oss i Hägglunds Arena! Efter avslutad match så håller Aspen öppet i en timme och vi dukar vi upp för en efterfest i entréhallen, där Riff Raff Ruff uppträder och Guldbaren håller öppet till 02.00.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist