Äntligen dags för hemmamatch igen!

Publicerad: 2023-08-22
Inför match
Det vankas match i Hägglunds Arena igen, när Skellefteå AIK kommer på besök på onsdagskvällen. Det blir första gången som vi gör upp med SHL-motstånd 2023/2024.

Efter den klara 5–1-segern borta mot Östersund i förra veckan är det alltså dags för oss att spela inför hemmapublik igen. Matchen mot Skellefteå har nedsläpp klockan 18.00 på onsdagskvällen.

– Det ska bli kul att spela match igen och vi har ju ganska bra minnen sedan sist, säger assisterande tränare Jonas Holmström och syftar då på den där kvällen den 30 april då vi tog steget upp till SHL.

– Nu ska det bli kul att möta SHL-motstånd i form av Skellefteå, ett fartfyllt lag och en väldigt bra motståndare. Vi har vår process som vi jobbar enligt på försäsongen och vi har nu börjat jobba lite mer på spelet med puck. Vi vill se att det börjar sitta lite bättre och snabbare bakifrån och sedan ta det därifrån.

Tre backar vilar precis som senast, den här gången är det Daniel Brickley, Niklas Folin och Jakob Norén som ser matchen från sidan. Forwarden Riley Woods vilar även han som en del i sitt rehabprogram på försäsongen.

INTERVJUER I MODO CHANNEL

Ni finner två färska snack i MoDo Channel inför matchen, på dessa länkar:

Jonas Holmström

Sampo Ranta (Premium)

KÖP BILJETT

Drygt 3000 biljetter är sålda i skrivande stund, mer än ett dygn innan nedsläpp, och vi hoppas att just DU vill vara på plats när vi äntrar isen för första hemmamatchen.

En sittplats kostar 100 kronor för vuxen och 50 kronor för barn och ungdom, medan en ståplats i Kurva Carlabel kostar 25 kronor oavsett ålder.

Du hittar alla biljettalternativ här.

Obs! Matchen ingår för dig som har säsongskort.

MAT OCH HOCKEY

Varför inte kika på matchen från en plats i restaurang Victory? Vi serverar Hockeybuffé med massor av goda alternativ:

- Bladsallad, melonsallad och bulgursallad

- Rostad potatis och potatisgratäng

- Helstekt fläskfilé med rödvinssås och chilibearnaise

- Torsk med västerbottenost

- Pannkaka med sylt och grädde

- Bröd och smör

Plats i restaurangen bokar du här på vår biljettsida.

TV-SÄNDNING

Det är TV4 Play (tidigare C More) som sänder onsdagens match och just nu finns ett särskilt erbjudande där du som ny kund får rabatt på ett 12-månadersabonnemang samtidigt som vi i klubben får 350 kronor i ersättning. 

Du hittar kampanjen här på TV4:s hemsida.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist